Doi pereţi ar rezolva problema Grădiniţei nr. 9

martie 22nd, 2015 | by Sigheteanul
Doi pereţi ar rezolva problema Grădiniţei nr. 9
Invatamant
0

Cu toate că Grădiniţa cu program prelungit nr. 9 este bine pusă la punct, cu toate dotările necesare, este totdeauna loc de mai bine, după cum spune directoarea Maria Tomoiagă care, pentru 2015, şi-a făcut planuri mari.

„Din finanţele noastre – care sunt aşa cum sunt – vom încerca să facem economii pentru a termina spaţiul de joacă din curtea a doua a grădiniţei. Lucrarea este începută şi urmează să o definitivăm, ca apoi să achiziţionăm aparatele de joacă şi să putem reda curtea copiilor. Deasemenea, este necesar ca să facem o extindere a grădiniţei pentru a face blocul alimentar care să corespundă standardelor şi nevoilor noastre. În fapt, doi pereţi ai grădiniţei sunt deja, ne mai trebuie doi pereţi. Blocul alimentar s-ar face în continuarea grădiniţei. Am identificat un spaţiu, s-a făcut un proiect… noi încercăm asta de vre-o trei ani dar ne lovim de lipsa de fonduri. Deocamdată, blocul alimentar funcţionează într-un spaţiu recondiţionat, pus la punct, dar nu e suficient la numărul de copii”.

În acest caz, economiile nu ajung: va trebui găsită o sursă de finanţare, fie din bugetul local, fie printr-un proiect extrabugetar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *