Opt achiziţii la CS Municipal Sighet

Opt achiziţii la CS Municipal Sighet

februarie 28th, 2015
Sport

În pregătirea returului Campionatului Naţional de Fotbal, Liga III, Seria V.

27 febr 050 300×200 Opt achiziţii la CS Municipal SighetÎn cadrul unei conferinţe de presă organizată vineri, 27 februarie, Clubul Sportiv Municipal Sighetu-Marmaţiei a prezentat noile achiziţii menite să consolideze lotul sighetean pentru returului Campionatului Naţional de Fotbal, Liga a III-a, Seria a V-a. Este vorba de Salif Nogo (Burkina Faso), Paul Păcurar, Adrian Bedea, Liviu Cheţan, Ionuţ Şuşu, Răzvan Greu, Petru Dragoş şi Ionuţ Florea, cărora primarul Ovidiu Nemeş, prezent la conferinţă, le-a urat succes şi să se simtă la Sighetu-Marmaţiei ca acasă.

27 febr 052 300×200 Opt achiziţii la CS Municipal Sighet„Le mulţumesc jucătorilor că au ales să vină la Sighet, şi vă spun că n-a fost uşor să-i convingem să vină încoace. A aduce opt jucători noi într-o lună, şi să şi producă, nu este chiar uşor dar sper să ne atingem obiectivele, respectiv clasarea pe un loc cât mai bun în campionat. Sunt jucători tineri, media de vârstă a întregului lot se ridică la 22,6 ani, ceea ce înseamnă că punem bazele pe termen lung la o treabă sănătoasă” a declarat Dan Dobai, antrenorul principal.

27 febr 051 300×200 Opt achiziţii la CS Municipal Sighet„Preocuparea noastră e de a asigura condiţii cât mai bune echipei pentru a face performanţă, pentru a da rezultate. Pentru sezonul care urmează, ne-am propus să câştigăm toate meciurile. Este un proiect ambiţios dar este realizabil, având în vedere lotul pe care-l avem” – a spus Vasile Balea, preşedintele Asociaţiei CS Marmaţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *